Tuesday, July 22, 2008

Blog...

Assalammualaikum....
haha...akhir nyer aku cuba merajinkan diri memblogkan diri aku ni...walaupun dh berkurun blog ni tercipta...dan member2 aku sume dh smp brape page post macam2 citer, bisnes, masalah, macam2 ar...kadang dulu aku pernah terpikir...camna la dierang ni karang ayat smp berjela-jela kt blog dierang...ade lak tu masa nk taip panjang2....ade yg aku tgk leh buat buku pun ade...ekeke...

pernah gak aku terpikir...ade ke orang nk baca benda yg dierang taip panjang2 tu...kalo org jenis cam aku ni....mmg tak ar nk baca...tapi skang ni...aku rajin lak tgk blog2 org....baca ar cam baca buku....huhu...mungkin dh smp masa aku menjerumuskan diri aku ni ke kancah blogger ni...kalo nak diikutkan...macam citer aku leh story kalo aku ade blog dr dulu ar...macam2 benda terjadi kt aku....macam benda yg aku buat...huhu...kalo aku karang blog aku dr tahun 1999 dulu...dh berpage2 agak nyer blog aku ni...hahaha...dulu mana ade masa nk ngadap pc...asyik gile rempit+awek+club+rayau+racing+workshop...itu la rutin aku...kalo x buat mmg tak sah ar...

aku rasa mulai dr arini...tanggal 23 julai 2008...aku akan cuba ar memenuhkan blog aku ni dgn citer kisah perjalanan idup aku ke...berite2 terkini ke...info yg berfaedah ke yg boleh aku kongsi ngan sapa saje ar yg bkk blog aku ni...in advance aku ucap kan TIME KASIH sbb sggh kt blog aku ni....

time to go...insyallah aku akan cube memblogkan diri aku ni...ekeke...CHOW...

*sebenarnyer nk manfaat kan time OT ni...xde benda nk buat...naik muak surf net...

1 comment:

Putra Bertam said...

banyak faedah yang boleh kita dapati apabila kita mula berblog. Dulu pak tam takut ada ke orang nak baca blog kita. Tetapi apabila pak tam tengok Feedjit baru pak tam percaya bahawa sempitnya dunia ini.