Thursday, December 11, 2008

Azam Tahun Baru...hehe

Huhu...tah la...punya la beriya aku nak update blog aku dr bulan july aritu...smp post aku gi kuala gandah pun aku x update2....busyman la kata kan...(busy la sgt ek)...haha...susah tul aku nk jinak2 kan diri aku ni ngan blog ni...tak tahu napa...smp aku leh lupa aku nyer password...hampeh tul...!!!

rupe2 nyer paktam aku pun blogger gak...die lagi ar rajin update ari2...apa aje yg die buat...huhu..keep the good work paktam...aku kagum ngan paktam aku...so, aku pun akan usaha update blog aku ni...hehe...dah la aku ni dlm bidang IT...tp xpernah amik tahu hal2 IT...ekeke...

so, starting from today...i'll try to update my blog...hopefully....!!!!

1 comment:

Putra Bertam said...

Sebenarnya dalam bloging ni lah pak tam belajar komputer. Dulu apabila bos panggil buat kerja dengan komputer terus mengelak kerana tak tahu lansung tetapi sekarang ada pula member-member tanya pak tam pasal komputer. Nak tergelak dibuatnya. Sampai Bos pak tam cakap how come you can be a good blogger in the same time you said you no nothing about computer? just diam buat bodoh.